15 янв. 2008 г., 12:19

За котките и хората 

  Поэзия » Другая
675 0 7
 

За котките и хората

 

Живея като котарак

и трупам тлъстини за зимата,

а също и голям мерак

по тебе, котко, най-любимата.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??