25 июн. 2006 г., 11:37

За любовта 

  Поэзия
632 0 0
Каквото и да кажа думите не стигат да опиша нещо,да го съхраня.
Тя с времето си проличава онази дума - просто любовта...

         За приятелсвтвото
Приятелството – тих океан или бурно море.
Пази го, вечно ч помни,че тя сега е тук,
а утре може даСе разделите.
Помни усмивката и,погледа дори,
за да може някой ден да кажеш с гордост да това е
Моята приятелка от детството ми чисто пълно с
Радост и мечти.Помни тази която е била винаги до теб
В радостни и тъжни дни.
                    01.06.2006г.

             Пожелание за Рожден Ден
Винаги усмихнат да вървиш,по пътя да намираш
щастие и никога да не се отделя от теб.
Бъди щастлив в любовта и живота всичко
най – хубаво ти желая от сърце.
              01.06.2006г
.

© Илияна Мечкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??