6 июл. 2014 г., 10:01  

За любовта отново 

  Поэзия » Другая
303 0 1

Когато казвам, любовта ни,
аз нямам предвид "любовта"...
А  чувство гдето ще обхване,
и други чувства към света.

С туй чувство често ни поднасят,
велика ревност или страст,
и със това ни превъзнасят,
туй нещо гдето трае  час.

Аз всички чувства уважавам,
на само болестта -любов!
И истински зад тях заставам
и да им служа съм готов!

Аз виждам в лустрото превземки,
които служат на страстта,
и приповдигнати оценки,
фалшивото във любовта!

Не се цени любов към майка;
към синове и дъщери!
Днес кой за близките се вайка,
един друг се топим  дори!
 10.06.2014г. Драгойново 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??