3 окт. 2009 г., 13:55

За моя екс 

  Поэзия
505 0 0

 

 

 

 

Аз на любов го научих,

не си мислú, че те обича.

Само на мен може той да се врича

и вечно да ме обича.

Жалка си,

не можеш да ме копираш.

Да имитираш -

не си мислú.

Няма втора като мен, запомни.

© Йолина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??