14 июн. 2015 г., 22:43  

За моята племеница 

  Поэзия
614 0 0

малко момиче

с красиви очи

днеска роди се

в сияйни звезди.

 

в люлка люлеех

и песнички пеех

и за миг затвори

сините очи.

 

с наслада я гледах

гушках я в ръце

и с нежна усмивка

галех нейното телце.

 

31.10.2014год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??