За мъничко, за мъничко
те искам. Поседни.
За мъничко, за мъничко
да те помилвам като
преди.
За повече, за повече и
мъничко да те обичам,
отвсякога преди.
За мъничко, за мъничко,
незвъзможно, нали?
Треперейки мъничко,
за повече усещам и ти.
© Ваня Генчева Все права защищены