16 дек. 2014 г., 21:07  

Зa нашата страна 

  Поэзия » Другая
217 0 0

Зa нашата страна

Живеем във страна,
където
се върши всичко
зад пердето...


За  Юнаците

Юнаците, които минаха,
Родината ни почти сринаха.
Що крадене, що далавери!
Ти другаде не ще  намериш...
А и днеска  и сега
е тук  крадливата ръка!


© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??