20 мая 2015 г., 20:18

За племеницата 

  Поэзия
387 0 0

Държах те в скута,

гледах ти очите

колко си малка,

а толкова сладка.

 

А ти с ръчичка на дете

стискаше ми ти ръце

и туптеше ти сърце,

и се радваше с гласче.

 

Но голяма ще пораснеш

дом, семейство ще въртиш,

а за тебе мама, татко 

ще се грижат най-добре.

 

  13.01.2014 год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??