10 авг. 2006 г., 11:54

за ритъма 

  Поэзия
545 0 2
догарящи фасове
пламти
не е любов
танцуваме
полуритъм е песента ни
ти си готов
и сме като омагьосани
неистов ритъм-
"живот"
плътският ритъм пламти
оживяват миражи,
двама потънали в плътски копнежи,
без обещания
не ми трябват лъжи!
даже без думи-
желаниятя са прозрачни,
нали?
само за вечерта,
после заминаваш
имам повече,
но ти не искаш това...
аз съм летен спомен,
спомен за ритъма
миража става отровен,
само на сутринта...
само спомен,
но ще остана в твоята душа
песента е изпята,
но ритъмът остава,
когато е студено...
и те сгрява
винаги ще е студено,
ще дойде зима
и когато ти се струва,
че вече е непоносимо
за моя ритъм спомни си!
щом другата те жадува
целуни я!
и ще пламнат онези искрици
ще догарят фасове
и ритъмът ще запали любовта й
изгаряща,изпепеляваща
приеми я!

© Мирослава Грозданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трябва само една дума да ми влезе под кожата,после изписвам много други неща покрай нея...както ритъма
  • Хареса ми и като форма и като смисъл. Много си права. След като полутонове, има и полуритъм. БРАВО.
Предложения
: ??:??