6 мар. 2015 г., 23:33

За теб 

  Поэзия » Любовная
774 0 0

Топлина

 като полет за летене.

Мислите,

очите,

ръцете,

кожата,

устните

и езикът ти

са моето вдъхновение,

мечтаене,

люлеене.

Вятър

галещ сърцето ми.

Обичам

вниманието ти златно.

Съпунисваме се заедно 

и се къпем.

Подарявам ти масаж.

Желая безкрайно 

да галя, докосвам кожата ти.

Да гледам в очите ти,

да чувам гласа ти.

Да ухая на какво мирише

кожата,

дъхът,

погледа ти

за мен.

Усмихнатите ми очи

изчистват пътят ти 

от 

съчки,

хартии,

кутии,

боклучета,

тъмни,

черни цветове.

 

 

                                                                   Г.Ф.Т

 

 

 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??