За теб
За теб са тези сребърни звезди,
ако не стигат, ще ти дам луната,
цветя и слънце, морските вълни
и щастието цяло на земята!
Небето синьо ще се радва с нас,
защото аз със него си говоря,
вълшебно шепне ми във този час
и аз с усмивка ще му отговоря.
За теб ще бъде август най-красив,
със лятна красота ще те докосва
и всеки спомен скъп и мълчалив
в сърцето ти ще бъде малка перла.
За теб са тези сребърни звезди,
ако не стигат, ще ти дам луната,
цветя и слънце, морските вълни
и щастието цяло на земята!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены