10 янв. 2013 г., 17:31

За теб копнея... 

  Поэзия » Любовная
2437 1 0

За теб копнея,

за гласа ти, за твойто бяло тяло.

Далеч съм днес, но ще се завърна,

за да те погаля, целуна и прегърна.

 

За теб се моля

и дните ми прекрасни са, когато си в съня ми.

Далеч съм днес, но ще се завърна,

за да те обичам и вечно да си моя.

 

За теб жадувам,

за устните ти, за твоя поглед жарък.

Далеч съм днес, но ще се завърна.

А помежду ни... Какво ще се получи? 

Знам ли! Нямам си представа.

 

За теб живота си бих дал, за да си щастлива,

да си вечно същата – усмихната, лъчезарна, мила.

Далеч съм днес, но вярвай, ще се върна.

Тъгата и сълзите от очите ти красиви

с устни жадни аз да ги отпия.

 

Копнея да те имам все такава,

неустоима, красива и изящна.

Моля се да те имам все такава,

честна, достойна и любяща.

 

 

Калин Вълов

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??