21 авг. 2010 г., 14:34

За теб, моя любов 

  Поэзия » Любовная
988 0 2

Когато видях лицето ти,
се почувствах някак жива...
почувствах се щастлива.
Ти ме караш да се смея,
да се чувствам добре.

И сега пиша този стих за теб,
за момчето срещу мен,
с което почувствах любовта.
Искам да съм с теб,
искам да усещам целувките ти...

Имам нужда да съм близо до теб,
мечта моя, съвършено мое момче...
Щом видя усмивката ти, грейвам
като слънце над небосклона...
Обичам те, теб и всичко в теб !
       

© Линдзинка Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??