ЗАБРАВИХ ЛИ ТЕ ?
Забравих ли те? Или си в ума ми още?
Нима мога да забравя твоите очи?
Мисля си за тебе късно нощем,
не заспивам, защото ме боли...
Забравих ли те? Може да се заблуждавам,
може да си мисля, че ще бъда с друг...
„Забравих го!" - всеки ден си обещавам,
а сърцето сякаш ми прави напук...
Забравих ли те? Как да забравя момчето,
което обичам до болка и силно ценя...
Искам да ме погълне без жал морето,
ако някой ден го изтрия от паметта...
Забравих ли те? Как мога да те забравя?
Красив си, но студен като заледена роса...
Всяка твоя дума душата ранява,
но тебе избрах си и сега съм сама...
Забравих ли те? Не можах, а го желаех!
Не те забравих и за миг един дори!
Аз гледах звездите и за тебе мечтаех!
Ти си тръгна и остави сърцето да боли...
Забравих ли те? И да искам, НЕ МОГА!
Дори да се кълнa пред теб, че е така...
Дори да казвам болезнената дума „Сбогом"!
Дори да го повтарям... Ти си знаеш, че е лъжа...
© something else Все права защищены