14 авг. 2007 г., 15:36

Забравих те  

  Поэзия
708 0 4
Ръцете молеха: "Обичай ме".
Сълзи се стичаха по моето лице,
очите ми крещяха: "Върни се!",
а ти обърна гръб на всичко. 
И остави ме сама. Ето, дойде деня,
когато ти се молиш, със сетни
сили ми крещиш: "Обичам те!"
Чудиш се дали ми е харесало.
Притесняваш се дали си бил
страхотен. Чудиш се защо не ти
звъня, защо не казвам и едно: "Здравей"
Може би, защото се старая да те
забравя и за тебе да не мисля.
И въпреки, че ми е трудно, с
гордост казвам, че ще го направя!

© Камелчето Първановска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??