В очите ми се виждат океани,
потънеш ли оставаш там.
Водата им лекува живи рани
и никога не ще останеш сам.
В очите ми се виждат небесата-
високи, необятни, светлосини,
а в облаците крия чудесата
и мигове безброй. Незабравими.
В очите ми се вижда ярък свят,
от който няма да си тръгнеш,
а тръгнеш ли ще искаш пак
във него бързо да се върнеш.
В очите ми...в очите остани,
в онази светлосиня чистота.
Навътре не поглеждай, не търси
там има плътен мрак и самота.
https://www.youtube.com/watch?v=avVi4rdjUXk