6 мар. 2009 г., 00:23

Задъхано 

  Поэзия » Другая
770 0 4

Задъхано "Здравей!", а после "Сбогом!".

Задъхано "Обичам!" и "Върви!".

Задъхано се любим или мразим.

Задъхано, че времето лети...

 

Задъхано мечтаем и копнеем.

Задъхано щастливи сме дори.

Задъхано работим и живеем.

Задъхано, че времето лети...

 

Задъхано строиме всички кули.

Задъхано рушим ги после в миг.

Задъхано отглеждаме и учим.

Задъхано, че времето лети...

 

Задъхано от хорските привички.

Задъхано във сивия ни ден.

Животът си препуска - моля, спирка.

Ту слизаш, ту се качваш - устремен.

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??