19 сент. 2008 г., 11:22

Заедно 

  Поэзия » Любовная
1186 0 21

 

                      Заедно

 

 

Аз искам в следващия ми живот

да бъдеш моя, както във мечтите.

Да те деля единствено със Бог,

със слънцето, луната и звездите.

 

 

Ще вдишвам жадно от дъха ти свеж,

очите ти прекрасни ще целувам.

Ще те обсипя с нежност и копнеж...

За да съм с теб, морета ще преплувам!

 

 

Тогава всичко ще ти дам от мен -

ще ти даря сърцето си, душата.

Във празник ще превръщам всеки ден

и ще си по-щастлива и от цветята.

 

 

Последната си сила ще ти дам,

за теб ще е и моят дъх последен.

Където и да си в света голям,

ще те намеря, за да съм до тебе!

 

 

 

© Теодор Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??