25 мар. 2007 г., 21:46

Загубих се 

  Поэзия
566 0 3
Няма ме...
Къде ли не надникнах...
В килера, гардероба,
в мазето, под леглото...
Загубих се в усмивки чужди,
в мечти, измислени от други...
А търсех светлата невинност,
но срещнах тъмен грях...
С открита мисъл те погледнах -
видях прикрития ти смях...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??