13 апр. 2013 г., 13:45

Загубих те, когато ти се върна 

  Поэзия » Любовная
607 0 1

Загубих те, когато ти се върна.

Загубих те, когато пак те имах.

Загубих себе си в мъглата, 

която ти освободи!

 

Върви по пътя ти с нея, 

пътя който ни събра.

Върви и обичай я така, 

както аз обичах теб преди.

 

Не я оставяй ти сама, 

да чака и да мисли все за теб.

Бъди добър, обичай я, 

защото тя обрече се на теб.

 

Бъди до нея в радост, болка и мечти.

Бъди този, който беше с мен, 

бъди по-добрата ù половинка

и никога не я лъжи.

 

Обичах те, обичам те и в този миг.

Обичта понякога не стига, 

за да бъдем двама аз и ти.

Обичам те, обичай нея ти.

 

 

© Полин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??