21 дек. 2022 г., 06:23

Заклети 

  Поэзия » Любовная
571 1 1

На длан съм ти писана, 
с обич орисана,
на тебе обречена,
за теб съм наречена,
така е предречено.

 

И как да отричам?!
Към тебе все тичам...
С теб съм белязана,
в сърце си ми врязан,
така ми е казано.

 

А на теб ти е речено
мой да си вечно.
Така ти е отредено,
да ти бъда потреба,
да не можеш без мене.

 

С клетва заклети,
честити, проклети,
от любов омаяни
или с магия обаяни,
все сме си заедно.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??