22 апр. 2016 г., 14:42  

Залез 2 

  Поэзия » Философская
273 0 0

Слънце усмихва се в небеса,

огрява то цветя засмени

и пият те свежата роса,

но понякога са натъжени.

 

И то залязва, чезне ден,

звездица грее ме със светлина

и лъчът и топъл и засмен

чезне зад облак, чезне в тъмнина...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??