6 янв. 2016 г., 07:42  

Залез 

  Поэзия » Философская
233 0 0

На запад слънцето отива,

ярък небосвод алее.

И душата ми унива,

че гарван тихо пее.

 

А след неговата песен

мрак пуст ще владее.

И сред тъжната есен

тишина ще ме вледенее.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??