8 дек. 2011 г., 19:46

Заложница 

  Поэзия
462 0 0

Обличам пак роклята на безразличието,

слагам познатите скъпи обеци.

Обувам разочарованието на висок ток

и се парфюмирам с любимия ти страхлив ми аромат.

Маската на добра съпруга пак блести

от диамантите на врата ми.

За теб съм скъпо бижу, разбрах това,

аз не те обичам, но ти обичаш да си жесток със мен.

Купуваш ми скъпи подаръци, обсипваш ме с внимание, правиш всичко но...

за твоето щастие!

Заложник съм ти и няма как да си откупя свободата,

винаги ми повтаряш – или си със мен, или на никой друг.

Престъпник си от най-висок ранг!

Притежаваш полицията, подкупваш правителството, убиваш за развлечение,

имаш всякакви играчки от оръжие, през сгради до транспорт.

Държиш живота ми като заложник до сърцето си,

дотолкова си обсебен, че убиваш всичко скъпо ми за мен...

 

  to be continued...

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??