2 апр. 2016 г., 18:05

Заради мен 

  Поэзия » Любовная
339 0 8

Ще ми събереш ли звезди?
Ако искаш, 
само ми ги нарисувай.
За мен Луната усмихни
и с мен по млечен път пътувай.
И ако може...,
в детството ми ме върни
и пак заради мене,
приказки бленувай. 


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??