Ще изпия твойта жажда,
глътката последна,
слънце огън ще подклажда,
щом в очите те погледна.
Ще изстрадам твоите мъки,
Дяволът ще бъда,
ще съм грешникът, гневът ти,
част от твоята присъда.
Ще изкупя греховете,
сам на колене пред Бога,
за тебе падам в нозете,
въглени на моя огън.
© Росен Кръстев Все права защищены