21 мар. 2007 г., 11:19

Защо??? 

  Поэзия
582 0 0

Защо???

 

Защо ли сега не си до мен?

Защо не те виждам тук?

Защо целуваш нея?

Защо прегръщаш нея?

Защо не си до мен?

Защо в нощта си там при нея?

Защо през деня си пак при нея?

Защо? Защо? Защо? Защо?

Защо не ме обичаш вече?

Защо ме замени с друга?

Защо ми заби нож в гърба?

Защо ми изневери?

Защо сега не си до мен?

Защо съм в твоя плен?

Защо не мога да заспя?

Защо не мога? Защо?

Кажи ми ти, защо?

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??