Защо ли думите са толкова красиви?
Защо са винаги лъжливи?
Защо безсърдечно ме наказа?
Защо ли аз толкова те мразя?
Защо ли мразиш ме ти сега?
Защо прегръщам те мислено в нощта?
Защо ти си вътре в мен?
Защо за тебе гасна всеки ден?
Защо съм с теб и се намирам в рая?
Защо отговорите аз не зная?
Катерина Чоклева
© Катерина Чоклева Все права защищены