20 окт. 2006 г., 22:06

Защо? 

  Поэзия
595 0 0

Защо?
Защо ли една дума не може да те замени?
Защо не мога да те забравя?
Защо красив спомен остана ти?
Цял живот сърцето ми ще страда!


Без теб тъжно е! Защо ли?
Душата ми защо отново плаче?
Споменът за теб говори, че от мен си вече ти далече!


Липсваш ми и ти го знаеш.
Трудни дни с кого ще споделя?
В главата ми насам-натам се шляеш,
ах, колко пуст е без теб света?

Защо ни разделиха?
Защо разбиха нашите мечти?
Защо всичко се обърка и никои не ни пожали?

Защо случи се така?
Защо трудното дойде при нас?
Защо изгуби се за миг във мрака,
нашата любов неясна?

Тез слова,
избликнаха от мене,
защото няма нищо на света
по-ценно от живота с тебе!

© Веселина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??