14 апр. 2014 г., 01:03

Защо Бойко падна от власт? 

  Поэзия » Гражданская
304 0 0

Защо Бойко от власт падна?
Защото в държава страдна

калинки и недообразовани хора,

някои от които трябва да са във затвора,

от управление много не разбират

и гаврят се с тези, що умират-

пържоли на кучета дават,

във властта място нямат,

но вместо да се засрамят-

поне от туй, че хора се палят,

мачове играят на терена

и "надминаха" тези от "Герена".

Бойко, хората са най-важни,

ама ти измъкваш се с пиари камуфлажни.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??