5 сент. 2005 г., 23:57

Защо ме уби..?? 

  Поэзия
735 0 1
Колко много тъга има в очите ми..
колко много сълзи от там падаха...
а колко много те обичах не разбра,
всичко давах за теб,
а сега заплатих със счупеното си съце.
Нима това не ти стига ,че искаш още мъст..,
кажи ми  с какво те нараних
кажи ми , не убивай и последното, което остана в мен
и това си ти.....!!!!

© Мими Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??