16 февр. 2007 г., 14:22

защо си тъжна 

  Поэзия
1484 0 2

       

Защо си тъжна и идваш пак при мен,

нали не бях за теб и ти не бе за мен.

Едва сега си спомняш,

колко влюбен бях, колко плаках

и на люлка те люлях.

 

Зашо мечтине ни отбягват

и винаги пред нас стоят?!

Защо навън е лято, а в сърцата мраз?

© Георги Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??