26 февр. 2009 г., 22:54

Защото 

  Поэзия » Любовная
1019 0 4
Защото мойте устни нежно шептят "Обичам те!",
защото очите ми тъй пламенно привличат те,
защото потайна съм и хем съм откровена,
защото с мен би могъл на любовта да стигнеш  предела.
Защото усмивката ти тъй ме сгрява,
защото сърцето ти е огън, не жарава,
защото само с поглед ме разбираш,
защото в мен страстта провокираш.
Защото искам да съм твоя, ти мой,
защото само в ръцете ти намирам аз покой,
защото даравяш ми криле, на тебе аз душа,
защото само с теб обичам да слушам тази тишина.
Защото обичам те, защото обичам те!

© Ивичка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??