Река. Светът ти се руши.
И падат само камъни в сърцето.
Летят. Спомен те души.
Ах, този спомен толкова ти пречи.
Тъга. Болката в очи.
И в тебе в миг проплакаха небета.
Така. Угаснаха лъчи.
И нямаш вече сили да ме гледаш.
Но аз. Реките ще стопя.
Щом съм те обикнал безусловно.
От страст. Защото си жена,
която ме изгаря цял във огън!
© Аз Все права защищены