Заслужаваш да бъдеш обичана
така, както никоя друга,
не само защото си толкова истинска,
всеотдайна, добра и хубава,
а защото ти, единствена, си
сърцето ми изцяло пленила.
Приех те каквато си всъщност,
отдадох ти се докрай безусловно,
не защото от мен си го искала,
а защото така го почувствах.
Вярно е, че сте всички прекрасни,
по своему неустоими жени,
ала само ти измежду всичките други
явяваш се нощем в съня ми.
Калин Вълов
http://www.youtube.com/watch?v=F_hGQu34B8A
© kalinvalov Все права защищены