24 авг. 2011 г., 17:48

Заспивам с мисълта 

  Поэзия » Другая
2167 1 1

Е. Зарева

Заспивам с мисълта, че ще те открия
сънувам всяка вечер твоите очи,
в които лято, есен, зима, пролет
от всичките сезони най-прекрасните лъчи
събрани в твоите пленителни очи.


Надя Огнянова /sladyr4eto87/

Заспивам с мисълта, че теб те има...
сънувам всяка вечер винаги едно,
прегръщаш ме и нежно ме целуваш
изпиваш ме със най-красивите очи
и като летен вятър галиш моите коси.


Елена Димова

Сънувам как ме гали бриза,
как разтапям се във твоите ръце,
сънувам как звездите ни покриват,
нощта прегръща ни със своите крила,
а луната е закрилницата наша.


Весела Дамянова /ognena71/

Сън ли бе или реалност... свежо утро, хладен ден,
чудно лято, тъй красиво с най-вълшебната любов.
Добро утро, мой любими! С теб прекрасен е деня!
Ето, нощите си струват... Обичта на този зов...
Заспивам с мисълта за теб, за мен, за утрешния ден!


автор: Ели Зарева, Надя Огнянова /sladyr4eto87/, Елена Димова, Весела Дамянова /ognena71/
23.08.2011

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??