24 февр. 2015 г., 21:57

Затворник 

  Поэзия
230 0 0

Вече съм като затворник с белезници...
във този дом, във който съм израснал,
не чувам от стените песента на птиците...
пък дните се изплъзват като пясък.


Забравил съм и дивото си странстване...
как търсих нови хоризонти със очите,
сега не помня даже сладките пиянства...
на любовта, която беше ми лечител.


Защото съм като затворник с белезници...
във този дом, във който съм израснал,
така във него аз се чувствам ничий...
и изгубил съм последния си блясък!

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??