30 янв. 2024 г., 12:18

Завинаги аз ще те обичам 

  Поэзия » Любовная
257 0 0

Завинаги аз ще те обичам,

ти лъчи си в нощта тъмна!

В друга няма да се вричам,

в мрака ти дойде и съмна!

 

Сълзите капят в душата,

усещам гнет мъчителен,

изчезна, уви, светлината,

изчезна лъч утешителен!

 

Върни се да бъде ден,

сърцето ми е заледено,

разумът е обнадежден,

че то ще е успокоено!

 

Търся аз опора, идеал,

що живота да осмисли,

сърцето си съм ти дал,

пълно с горчиви мисли!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??