11 июл. 2007 г., 09:48

Завръщане 

  Поэзия
543 0 2
С любов ме създай,
после пак ме предай
и върни се...
Уплаши се,
аз видях те,
бе като дете...
Отстъпи назад,
тръгна все по-далеч
и потъна...
Не плаши се от мен,
аз дарявам нов ден
и обичам...
Протягам ръце,
търся къде
и блуждая...
Тъжен и сам,
глух и ням,
теб те няма...
Върни се ...
Аз ще вярвам за теб,
ще живея в теб
и ще бъда...
С любов ме създай,
после пак ме предай,
за да чакам...

© Надежда Кацарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??