17 мар. 2007 г., 19:51

Завърших ги... усмивките...  

  Поэзия
717 0 4
Завърших ги... усмивките...
с една последна линия,
с едно движение последно...
завърших ги, а може би ги изкривих...
както правила съм със дъгата.
Пречупих я със поглед, че исках да е права...
и... стана права... и безцветна.
Отнех й красотата.
Така пречупих си мечтите,
аз... или пък другите го сториха...
и вместо тях ми върнаха окови.
А преди рисувах усмивки...
все недовършени...

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??