3 февр. 2011 г., 20:49

Здравей! 

  Поэзия » Другая
479 0 1

Здравей!

Здравей! Подавам ти ръката -

не я оставяй без пламъка ти да гори!

Нека повече не гасне ми звездата!

Душата повече по теб да не скърби!

Безчувствено ли ти ще ме подминеш,

за теб нима е срам това!

Хвани я, поне за малко да ме сгрееш!

Дано стопиш в сърцето ми скрежта!

Изпращам ти чрез нея в сърцето

това, което всеки го теши.

Горчивата гримаса да махнем от лицето!

С любов да стоплим нашите души!

29.01.2011г

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??