Здравей, моя тайна любов,
позволи ми нежно да те обичам,
това е на сърцето ми зов,
мечтание мое - по теб се увличам.
Живот безумен живеех си някога,
без мисли - радостни дни
и в този дом-вълча бърлога
времето беше спряло - погледнато отстрани.
Благословен е денят, в който те срещнах,
възвърна с плам мойте мечти
и вътрешно кротко се усмихнах,
осъзнавайки - няма вече да ме боли.
Вярата ти ми възвърна, любов ми дари,
повярвах в новото начало,
мир и щастие в душата ми цари,
сърцето мое е докоснато -
от теб, любими!
© Руми Пан Все права защищены