29 июл. 2022 г., 15:21

Зелена кофичка с лопатка 

  Поэзия
902 1 0

 

Къде ли спят човешките мечти,
къде ли уморени си почиват?
Дали си имат техен Рай,
когато са забравени или умират?

Дали от тях отронват се сълзи,
децата в нас когато си отиват?
Остават ли тогава сам сами,
или вълни от равнодушие полека ги отмиват?

Почакайте, не си отивайте мечти,
аз още пазя своята тетрадка.

Не се сърдете, че записах само три,

отивам за зелена кофичка с лопатка.

© Лъчан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??