19 авг. 2012 г., 21:04

Земята се върти 

  Поэзия » Любовная
469 0 4

Земята се върти.

Ти си аз и аз съм ти.

Ти си север, аз съм юг

- екваторът вълшебен ключ

по пътя към безкрая.

 

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??