22 окт. 2008 г., 09:13

Зимна мечта 

  Поэзия » Другая
452 0 1

Зимна мечта

 

 Дойде ред и на зимата

мека като коприна,

бяла като ангел,
     красива като любовта,
        малко хладна, но приятно.
 
     Вън е истинска зима и вали,
     вали на едри парцали,
     валят красиви снежинки,
     сякаш нарисувани от малка детска ръчичка,
     а всяка снежинка се превръща

в една несподелена невинна детска мечта!
 
N
.B. Да бъдем по-добри със себе си и приятелите си, не само по празниците, а и през ежедневието си!  :)

Автор: Калина Петкова
22.10.08
гр. Русе

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Обожавам зимата! Както и стиха ти.
Предложения
: ??:??