15 июн. 2012 г., 10:37

Зимна нощ 

  Поэзия » Другая
599 0 0

Бъди до мен - в студените зимни нощи, когато падне мрак и съм сама. Бъди до мен - искам да усетя топлите длани да ме докосват едвам. Бъди до мен - само тази нощ сподели мечтите ми. Бъди до мен - искам да бъда твоето добро момиче за миг от вечността. Бъди до мен - пред запаления пламък на камината, чуй го как гори, така горя и аз по теб. Аз съм въглен, жар, прашинка пепел. С чаша червено вино залей устните ми и ме изпий до капка, до край...                                                                

© Ваня Белинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??