15 окт. 2007 г., 10:57

Зинка чака внуче 

  Поэзия
706 0 8
Зинка чака внуче -
нека й се случи!
Но ако е внучка -
как ще се получи?

Пак ще й се радва,
пак ще я обича!
- Куклата на баба!!! -
тъй ще я нарича!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??