8 июн. 2007 г., 11:56

Зла 

  Поэзия
527 1 4
Не ми пука какво мислиш:
та ти си поредния нагъл лъжец.
Не ми пука дори как се чувстваш:
та ти не помисли за мен.
Не искам да чувам, че съжаляваш -
такива като теб нямат душа.
Дори и за миг не се надявай,
че някога аз ще простя.
Върви си, при мен се не връщай,
аз мога да бъда и зла.
Върви си, не се обръщай,
между нас сложи край с тази лъжа.
Върви си, аз няма да плача за теб,
за поредния нагъл лъжец.
А само с усмивка ще кажа:
живота започва от днес.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??