30 апр. 2012 г., 10:37

Златната рибка и аз 

  Поэзия » Философская
528 0 5

Златната рибка и аз

 

Ако в рибарската ми мрежа

се хване рибка златна

и тя със глас човешки нежно

помоли ме обратно

 

аз да я върна във водата

и обещае щедро

със три желания в отплата

да си поискам нещо-

 

ще кажа: първо, второ, трето

едно единствено желая-

Да оцелее в мен Поета

със Страстите до Края...”

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??