30 мар. 2005 г., 23:15

Знаеш ли? 

  Поэзия
998 0 0

Знаеш ли, колко много те обичам?
Имаш ли си въобще на представа,
как аз по теб въздишам
и как всеки час все повече и повече за теб умирам?

Знаеш ли, че ти си сбъднатата ми мечта,
за която ден и нощ се скитах,
за да срещна по света?

Знаеш ли, че когато без теб остана дори за секунда,
чувствам как вътре в мен нещо умира
и как сякаш частица от мен липсва?

Знаеш ли, че в мига, когато съм с теб
се чувствам най - щастлива,
че времето, когато сме заедно
сякаш спира?

Знаеш ли, как искам да останем
само двама на света,
да бъдем заедно завинаги
в плен на любовта???

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??